Bitcoin

Markets Pro tuottaa jopa 1,497%: n sijoitetun pääoman tuottoprosentin, kun kvanttityyppinen salausanalyysi saapuu jokaiselle sijoittajalle

Markets Pron 42 testaamasta 42 kaupankäyntistrategiasta 41 on parhaimmillaan Bitcoinin sijoitustuottoihin, ja 36 heistä voittaa 100 parhaan altcoiinin tasaisesti painotetulla korilla.

Kuukaudessa sen jälkeen, kun Cointelegraph Markets Pro lanseerasi ammattitaitoisen salausmarkkinatiedon jokaiselle sijoittajalle, foorumi on auttanut satoja varhaisia ​​tilaajia ymmärtämään paremmin salauksen sijoittamisen ja kaupankäynnin maailmaan liittyviä mahdollisuuksia ja uhkia.

Tässä lyhyessä yhteenvedossa halusimme kiinnittää huomiota joihinkin kohokohtiin, koska foorumi julkaistiin, mukaan lukien kriittinen katsaus erilaisiin testattuihin strategioihin, joita Markets Pro -tiimi on seurannut.

Cointelegraph Markets Pro koostuu kahdesta ainutlaatuisesta tutkimusominaisuudesta sekä monenlaisten markkinoiden suorituskykymittareiden ja pääsyn salaiseen harrastajien vilkkaaseen yhteisöön Discordissa.

VORTECS ™ -pisteet

VORTECS ™ -pisteet on johdettu algoritmista, joka tutkii useita eri muuttujia (mukaan lukien mielipiteet, twiittimäärit, hintojen volatiliteetti ja kaupankäyntimäärät) ja vertaa niitä historiallisesti samanlaisiin markkinoihin. Algoritmi pystyy jäsentämään miljoonia historiallisia datapisteitä joka päivä verraten tällä hetkellä tapahtuvaa tilannetta seurattavien 140 plus -omaisuuden aikaisempiin ehtoihin.

Korkeat VORTECS ™ -pisteet viittaavat siihen, että tämänhetkiset markkinaolosuhteet – kaikissa näissä muuttujissa – ovat samanlaisia ​​kuin aikaisemmissa olosuhteissa, joissa omaisuuserä on noussut seuraavien päivien aikana. Ja mitä korkeampi pisteet, sitä johdonmukaisempi käyttäytyminen omaisuuden hinnassa menneisyydessä.

Historia ei toistu … mutta ilmeisesti se riimii usein. VORTECS ™ -pisteet luotiin tarjoamaan jokaiselle salausmarkkinaosapuolelle sellainen kvantitatiivinen analyysi, joka on aiemmin ollut vain suurten institutionaalisten sijoittajien käytettävissä.

NewsQuakes ™

NewsQuakes ™ on hälytys tapahtumista, joilla on historiallisesti ollut merkittävä vaikutus omaisuuden hintaan seuraavien 24 tunnin aikana. Tutkimuksemme on havainnut, että vaihto-ilmoituksilla, panosilmoituksilla ja kumppanuusilmoituksilla on ollut johdonmukaisimmin positiivinen vaikutus.

NewsQuakes ™ on rakennettu TIE: n omistaman SigDev-tekniikan päälle – nopein ja kattava syöte reaaliaikaisten markkinoiden liikkeelle tulevien uutisten seuraamiseen kryptovaluuttatilassa. SigDeviä käyttävät suuret hedge-rahastot, tiskit, markkinatakaajat ja muut institutionaaliset markkinaosapuolet etujen saamiseksi. NewsQuakes ™ toimitetaan sekä selaimessa että Discord-ilmoitusten kautta suoraan mobiililaitteisiin.

Laitosten lisäksi uutiset, kuten Cointelegraph (ja suurin mediakilpailijamme), käyttävät TIE: n SigDev-alustaa tunnistamaan tärkeimmät uutiset ensisijaisista lähteistä.

Uusimpia uutislistauksia ovat NewsQuakes ™ -palvelun merkittävimpiä. Esimerkiksi keskimääräinen Coinbase-listaus vuonna 2020 (ilmoituksesta siihen päivään, jolloin omaisuus oli kaupankäynnissä) tuotti 50,4%: n tuoton.

Jotkut merkittävät NewsQuakes ™ -palvelut ovat sisällyttäneet tämän ilmoituksen Ocean Protocoliin viimeisen kuukauden aikana sen ilmoituksen jälkeen, että OCEAN listataan Krakeniin. Ensimmäinen punainen ympyrä kuvaa, milloin hälytys lähetettiin yhteisön jäsenille yksityisellä Markets Pro Discord -kanavalla