Binance

Frankrike: EU-kommisjonen kunngjør prosjektet „OntoChain“

OntoChain er en del av NGI (Next Generation Internet), et initiativ for å omforme internett.

Trust Project er et internasjonalt konsortium av nyhetsorganisasjoner basert på transparensstandarder.

Europa

EU-kommisjonen kunngjorde “OntoChain” -prosjektet med iExec (RLC) som en sentral partner. I september kunngjorde kommisjonen finansiering av OntoChain til en verdi av 6 millioner euro, som en del av det europeiske initiativet ‚Next Generation Internet (NGI)‘.

Det europeiske OntoChain-initiativet
OntoChain er en del av NGI (Next Generation Internet), et europeisk initiativ for å omforme Internett til et mer menneskesentrisk nettverk, med vekt på verdiene til personvern, samarbeid og mangfold. .

I hjertet av NGI og OntoChain er ideen om å øke tilliten til data for å skape nye forretningsmodeller som ganske belønner skyleverandører.

Adopsjon er hovedmålet for det franske selskapet iExec. OntoChain er en mulighet til å presentere iExecs desentraliserte cloud computing-løsninger, utviklet de siste to årene.

Om iExec (RLC)
iExec er en fransk oppstart som har satt seg som mål å „desentralisere skyen“. Det Lyon-baserte selskapet har utviklet den første desentraliserte markedet for cloud computing-ressurser.

Blockchain-teknologi brukes som en løsning for å organisere en markedsplass Bitcoin Billionaire der brukere kan tjene penger på datakraft og data.

På den ene siden gjør servere og datasentre sine ubrukte beregningsressurser tilgjengelige, og på den andre siden betaler applikasjoner og utviklere i RLC for å få tilgang til disse ressursene. Prisen er forhandlet mellom dem: iExec griper ikke inn og mottar ingen provisjon under disse transaksjonene.

Det opprinnelige RLC-tokenet gir tilgang til nettverkets datakraft. „RLC“ står for „Kører på mange datamaskiner“ (som kjører på mange datamaskiner). I løpet av sitt første mynttilbud hadde selskapet samlet inn 12 millioner euro.

RLC-token handles til $ 1,10 i skrivende stund.