Bitcoin

Bitcoin Whales ‚utveksling av utveksling antyder 5-sifrede priser i juli

Prisutviklingen har en tendens til å snu bullish fire måneder etter topphvaluttak fra børsene – og neste syklus er nesten her, viser data.

Bitcoin ( BTC ) investorer bør kjøpe BTC når hvaler gjør en ting spesielt – okseløp begynner flere måneder senere.

Det var den siste innsikten fra Ki Young Ju, administrerende direktør for analysekilden CryptoQuant, som avslørte at når hvaler trekker Bitcoin fra børsene, er det på tide å komme inn i markedet.

Analytiker: Kjøp BTC før hvalsyklusen er oppe

Ki la opp to diagrammer som sammenligner Bulls 2017 og 2019 oksekjøringer, og bemerket at starten på hver oppgang kom fire måneder etter en topp i hvaluttak.

Dataene kom via CryptoQuants syv-dagers glidende gjennomsnittlig uttak av hvalbørsutveksling.

„KJØP #BTC når hvaler sender bitcoins ut av børsen,“ oppsummerte han i Twitter-kommentarer.

„BULL-markedet starter vanligvis fire måneder etter at gjennomsnittlig utmelding av børsen treffer året.“

Hintet kan godt vise seg betimelig, kommer tre måneder etter Bitcoin sin siste årlige uttakstopp i mars. Hvis trenden gjentar seg – midt i en mengde andre oppmuntrende tegn for BTC – bør et oksemarked begynne i juli.

Bull trendfaktorer konvergerer for Bitcoin

Som Cointelegraph rapporterte , antyder andre beregninger også at Bitcoin runder fra en prisbunn . Spesielt er valutareservene nå tilbake på det laveste siden desember 2018, da BTC / USD handlet til 3 100 dollar.

Gruvearbeidere selger også mindre BTC, etter at de kort tid har solgt mer enn de tjente i kjølvannet av Mays blokkstilskudd halvering.

Mer bredt har investorene brukt 2020 på å akkumulere BTC , med 90% av dagene som øker netto eiendel.

I forrige uke beskrev Ki hvordan hvaler hadde en tendens til å vente i stille perioder på børser for å selge mynter, potensielt for å tiltrekke investorens oppmerksomhet til sine handlinger.