Bitcoin

ALS BITCOIN CONSOLIDEERT, ZIJN HIER DE CRUCIALE NIVEAUS DIE DE TOEKOMST ZULLEN BEPALEN…

    • Bitcoin heeft een sterke opleving gezien van zijn recente dieptepunten, maar de cryptocurrency blijft nog steeds gevangen in een stevige consolidatiefase tussen $9.900 en $10.300
    • De benchmark crypto test momenteel de bovengrens van dit bereik, maar het momentum is enigszins getemperd en lijkt te haperen
    • Of het op korte termijn hoger kan duwen hangt bijna volledig af van hoe het reageert op $10.300
    • Een analist merkt op dat een stevige doorbraak boven dit niveau alles kan zijn wat nodig is voor de crypto om een sterke duw in de rug te zien naar $11.000

Bitcoin toont vandaag enkele tekenen van kracht, omdat het in staat was om een duik in de rotsen te vermijden die gisterenmiddag openstond voor de beursfutures, met een daling van slechts $9.950 vooraleer te rebounderen naar $10.100.

In de tijd die sindsdien is verstreken, waren futures in staat om te rebounden en de aandelenmarkt een sterke opening te laten zien, wat op zijn beurt Bitcoin een broodnodige oppepper bezorgde.

Het is belangrijk om op te merken dat BTC nog niet boven de belangrijke kortetermijnweerstand heeft gebroken die zijn prijsactie kan onderdrukken.

Eén analist zet zijn zinnen op $10.300, waarbij hij opmerkt dat een zuivere doorbraak boven dit niveau een stijging in de richting van $11.000 kan veroorzaken.

BITCOIN SHOWS SIGNS OF STRENGTH FOLLOWING ROCKY AFTERNOON YESTERDAY

Op het moment van schrijven stijgt Bitcoin Trader met iets minder dan 1% tegen de huidige prijs van $10.220, wat ongeveer de prijs is waartegen het de afgelopen dagen heeft gehandeld.

Gistermiddag probeerden de beren echter deze stabiliteit te verijdelen toen ze de crypto tot een dieptepunt van $9.950 duwden, waarbij deze daling samenviel met een bloederige openstelling voor de beursfutures.

De stieren hielden echter voet bij stuk en de aanhoudende opleving die de beurs ziet, heeft BTC een zekere impuls gegeven.

ANALYST: BTC Krijgt $11.000 als het maar één KEY LEVEL kan houden

Een analist legde uit dat breken en vasthouden boven de $10.300 alles kan zijn wat Bitcoin nodig heeft om te beginnen met de rally naar $11.000. Hij merkt ook op dat $10.000 de belangrijkste steun is die het moet blijven verdedigen.

„Nog steeds tussen twee cruciale niveaus hier. De ,,steun bij $10.000 houdt, terwijl een doorbraak van $10.225-10.300 een voortzetting naar $10.600 en misschien $10.800-11.000 kon teweegbrengen,“ hij verklaarde..

Omdat Bitcoin deze weerstand al een paar keer in de loop van de ochtend heeft getest, zou het snel duidelijk moeten worden of het wel of niet sterk zal blijven.